Terrassa

procés de renovació dels òrgans de direcció

  • Javier García - Secretari d'Organització
  • Actualizado:
  • Creado:

Benvolgut/da company/a,

Com bé saps, al partit estem en procés de renovació dels òrgans de direcció, un procés que va començar al desembre del 2019 amb la celebració del 14è Congrés del PSC, que va continuar amb el Congrés de la Federació del PSC Vallès Oest, al març, i que quan tocava celebrar l’Assemblea va quedar aturat per la crisi de la Covid19. Ara, toca tornar a entomar aquest procés, i per això cal celebrar una Assemblea on haurem d’escollir la nova direcció de l’agrupació i els representants al Consell de Federació. 

En aquest sentit, la Comissió Executiva de l’Agrupació vam acordar, en una reunió celebrada la setmana passada, celebrar l’Assemblea el proper dimecres 9 de setembre, a la tarda. La reunió la farem a la Sala d’actes del Vapor Universitari. La convocatòria de l’Assemblea us la farem arribar en temps i forma, segons estableixen els estatuts, però ja us podem avançar la data per tal que aneu fent la reserva a les vostres agendes. Hem de tenir presents en tot moment la situació sanitària que està provocant la Covid-19, i és possible que en funció de com evolucioni la pandèmia haguem de modificar aquesta data. Si això succeeix us informarem de forma immediata. 

En aquesta assemblea haurem de debatre i votar l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, haurem d’escollir una nova Comissió Executiva, i haurem d’escollir els representants de l’agrupació al Consell de Federació. La presentació de candidatures, així com la dels avals pertinents (10% dels militants presents a l’Assemblea), es realitza en la mateixa assemblea, i no abans de la mateixa. Podeu consultar el desenvolupament de la reunió i els estatus i els reglaments que la regulen a la pàgina web del partit, i si teniu algun dubte us podeu adreçar a nosaltres i us atendrem de seguida. Degut a que es tracta d’una assemblea i no d’un procés d’eleccions primàries, els i les militants que vulguin presentar candidatures i recollir avals hauran de buscar els suports de forma personal, al marge de les estructures de l’agrupació, per tal de garantir la igualtat de drets i d’oportunitats de qualsevol militant. També, cal afegir que degut a la situació de la Covid-19, l’ús de l’agrupació està limitat a les tasques laborals imprescindibles i no està permesa l’activitat política. 

Per a qualsevol qüestió no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Rep una salutació,