Terrassa

Participa!!

  • Actualizado:
  • Creado:

Carta de la Secretària de Cultura, Nuri Escudé.

Benvolgut/da,

Mitjançant aquesta carta ens volem posar en contacte amb tu des de la Sectorial de Cultura de la nostra agrupació. Com ja sabeu, fa anys que treballem per tal de fomentar les polítiques culturals a la ciutat de Terrassa i per defensar el que considerem que és una part molt important de la nostra societat.

Des del PSC de Terrassa, creiem en els valors que transmet la cultura i el paper que aquesta té en la cohesió social i la participació ciutadana. Volem seguir treballant en aquesta línia i per això, t’animem a participar activament a la nostra Comissió, que es reuneix de manera periòdica a la seu del partit i tracta qüestions molt diverses.

En els propers mesos, tenim algunes activitat destacades que estem organitzant i en les quals necessitarem de la teva col·laboració. Guarda les dates!!

  • Dijous, 12 d’abril a les 19h, a la seu de l’agrupació: Projecció de la pel·lícula Clara Campoamor, la mujer olvidada 

 

  • Dilluns, 23 d’abril: Diada de Sant Jordi (com sempre, muntarem una parada de llibres i roses)

Per a més informació o per inscriure-us a la Sectorial, ho podeu fer de manera presencial a la seu de la nostra agrupació (c/La Rasa 29), mitjançant el telèfon 93 780 10 00 o a través del mail terrassa@socialistes.cat.

 

Atentament,

Nuri Escudé,

Secretària de Cultura del PSC Terrassa