Terrassa

Eva Candela és escollida Primera Secretària del PSC Vallès Oest amb el 92,4% dels vots a favor

  • Actualizado:
  • Creado:

La regidora a l’Ajuntament de Terrassa i consellera comarcal va ser escollida en el marc del Congrés de Federació del PSC Vallès Oest, que es va celebrar dissabte a Rubí.

Eva Candela és, des d’aquest dissabte, la nova Primera Secretària de la Federació del Vallès Oest del PSC. La regidora egarenca va aglutinar el 92,4% dels vots dels/les delegats/des que van assistir al Congrés, que es va celebrar al Museu El Castell de Rubí. Forment part del seu equip l’Alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, com a Presidenta; el portaveu del PSC al Consell Comarcal del Vallès Occidental i Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, com a Viceprimer Secretari; i la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Castellbisbal, Dolors Conde, com a secretària d’Organització.

El Congrés, que el va inaugurar la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Eva Granados, va aprovar per àmplia majoria l’informe de gestió realitzat per la Comissió Executiva sortint, encapçalada per Ana María Martínez. A la reunió també es va debatre i aprovar vàries ponències polítiques sobre economia, treball, habitatge, infraestructures, transports, feminisme, ecologisme, o educació, entre d’altres assumptes d’importància per a la comarca.

A la reunió també es va escollir als nous consellers nacionals de la federació: els terrassencs Josep Portero, Javi García, Josefina Soler, i Luisa Carreño; els rubinencs Moisés Rodríguez i Mari Carmen Cebrián; el portaveu a l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler; i la portaveu a l’Ajuntament de Castellbisbal, Dolors Conde.

A la cloenda del Congrés, que va comptar amb la presència del MHP de la Generalitat de Catalunya, José Montilla; i de l’exprimer secretari del PSC i exalcalde de Terrassa, Pere Navarro, la nova Primera Secretària de la Federació, Eva Candela, va dir: «Des de la federació s’ha de tornar a exercir el lideratge polític de la comarca, i per això necessitem unes agrupacions fortes, ha de ser l’altaveu de la lluita diària dels companys que estan a govern als municipis i dels que estan a la oposició. La Federació ha ser la corretja de transmissió de les politiques socialistes al territori perfectament coordinada amb les accions dels nostres companys al Parlament i al Congrés. Compto amb un equip representatiu del territori, un equip de companyes i companys responsables disposats a caminar junts, amb compromís de treball i de servei a totes i tots.»