Terrassa

EL PLE DE TERRASSA ESCULL AQUESTA TARDA NOU ALCALDE

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC presenta la candidatura d’Alfredo Vega, primer secretari del partit a la ciutat. El socialista Javier Garcia prendrà possessió del càrrec com a nou regidor.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Terrassa celebrarà aquesta tarda una sessió extraordinària on serà investit el nou alcalde/ssa de la ciutat. El PSC presenta com a candidat al primer secretari del PSC de Terrassa, Alfredo Vega, actual alcalde en funcions des de la renúncia de Jordi Ballart. L’acte tindrà lloc a les 18 hores al Saló de Plens.

Alfredo Vega (Motos, Guadalajara, 1957) és llicenciat en Geografia i Història i professor. Compta amb un gran bagatge polític, sempre al servei de la ciutat de Terrassa des del Consistori, on ha desenvolupat diferents responsabilitats. En el present mandat ha estat primer tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, a més de portaveu del Grup Municipal.

Alfredo Vega compta amb el recolzament ferm dels membres de la llista electoral del PSC de Terrassa a les eleccions municipals del 2015, que destaquen “la seva capacitat de consens i el seu tarannà dialogant, que és el que necessita en aquests moments la ciutat de Terrassa”. La candidatura considera que és el PSC, com a partit més votat a les darreres eleccions municipals, la formació que ha de liderar el govern de la ciutat.

Per a l’elecció del nou alcalde/essa, poden ser candidats/es tots els regidors/es que encapçalin les corresponents llistes. Per a la proclamació, es requereix la majoria absoluta dels vots dels regidors/es. Si cap dels candidats/es obtingués aquesta majoria, aleshores es proclamaria alcalde el regidor que encapçali la llista que va obtenir més vots a les darreres eleccions municipals.

D’altra banda, durant el Ple Extraordinari d’aquesta tarda també prendrà possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Terrassa en Javier Garcia Romero, secretari d’Organització del PSC Terrassa.