Terrassa

Cinefòrum per la Igualtat

  • Actualizado:
  • Creado:

En el marc de la Campanya Terrassa contra la violència masclista, us presentem el Cinefòrum per la Igualtat, la propera sessió serà el dilluns, 12 de novembre a les 16:30 al Cinema Catalunya.

Amb el documental Volar, posteriorment es farà un interessant col·loqui amb dues de les dones protagonistes del documental.

La pel·lícula té com a objectiu que les testimonis puguin esdevenir motors de canvi, capaces de transmetre què hi ha darrere d'aquests comportaments violents: com afecten les dones i el seu entorn i quines conseqüències es deriven d'aquestes situacions. En tots els casos, les protagonistes de la pel·lícula afirmen, amb la seguretat de la experiència pròpia, que la societat no sap, ni s'imagina què és patir maltractament i per això ho volen explicar.

Són totes elles, nou dones que han superat l'estigma que els ha acompanyat durant la seva vida per declarar públicament que han estat víctimes de la violència de gènere, i que ara són supervivents.

Així mateix, amb la sessió volem fer un reconeixement a les dones que han sobreviscut a la violència i a totes les que s'estan enfrontant a la mateixa, sense ser sempre degudament compreses.