Terrassa

Eva Candela: “Fem el programa amb una mirada llarga, cap a la Terrassa del 2030"

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC Terrassa inicia un cicle de sessions de treball obertes a la ciutadania per elaborar el seu programa electoral i posa en marxa dues vies telemàtiques per recollir propostes: la web www.alfredovega.cat i el WhatsApp 677 00 46 97.

El Partit Socialista de Terrassa vol fer un programa “amb la participació de tothom. Inclusiu, plural i realista. Serem ambiciosos des de la responsabilitat” així ho ha explicat Eva Candela, coordinadora del procés d’elaboració del document.

El PSC ja fa un any que treballa en el seu programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. Segons ha explicat Candela: “hem dut a terme tres sessions amb experts: una Jornada sobre Planificació de les ciutats, amb Jordi Hereu; una sobre la Regió metropolitana de Barcelona, amb Jaume Collboni i una d’Habitatge amb Amèlia de Juan i Carme Trilla. A més, el nostre candidat està fent trobades ciutadanes a diversos barris de Terrassa i també duu a terme reunions sectorials amb diferents amb persones dels àmbits de la Economia i l’Empresa, de l’Educació, la Cultura, els Esports, etc”. 

Segons ha informat Eva Candela: “Fem el programa amb una mirada llarga, no a quatre anys, sinó a deu. Creiem que la propera dècada serà decisiva i volem traçar les línies d’acció que ens permetran fer realitat la visió de la ciutat que volem per a l’any 2030”. En aquesta sentit, la coordinadora del programa ha especificat que ordenaran el treball de debat i elaboració programàtica “entorn dels eixos de la nova l’Agenda Terrassa 2030”.

A partir del proper dimecres 27 de març i fins el 10 d’abril, la seu del PSC de Terrassa (c/La Rasa 29) acollirà tot un cicle de sessions de treball temàtiques obertes a la ciutadania que serviran per confeccionar el programa. Les sessions se celebraran a les 19h i no cal inscripció prèvia.

Josefina Merino, secretària de Política Municipal del PSC Terrassa ha fet una crida a la ciutadania “perquè s’impliqui. Perquè actuï de manera directa, mitjançant la política, perquè de manera conjunta fem la Terrassa que volem pel futur”.

A més de les sessions de treball presencials, el PSC ha establert dos canals telemàtics per on poder fer arribar propostes. D’una banda, mitjançant la web www.alfredovega.cat, en un apartat concret on es poden escriure aquestes propostes. I de l’altra, s’ha activat el canal de Whatsapp amb el número 677 00 46 97, per on també es poden enviar idees i propostes.

Segons Merino: “Un cop recopilem aquestes propostes, les valorarem i si són factibles i van en la línia dels valors socialistes, les inclourem al programa”.

El procés d’aportacions per a l’elaboració del programa electoral del PSC Terrassa s’allargarà fins a finals del mes d’abril.

 

Ficheros adjuntos: