Terrassa

L’Ajuntament habilitarà el servei d’aules d’estudi en horari nocturn i durant els caps de setmana

  • Actualitzat:
  • Creat:

Del 21 de maig fins al 22 de juny, la BCT obrirà de les 20.30 fins a les 24 h i els diumenges s’habilitaran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari.

El dilluns 21 de maig, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) tornarà a obrir les seves portes en horari nocturn i ho farà de dilluns a dissabte fins al proper 22 de juny. L’Ajuntament vol facilitar així un espai d’estudi als alumnes que ho necessitin, dotant-los dels recursos necessaris per preparar els seus exàmens.

La Biblioteca Central obrirà en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 10 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h) i a partir de les 20.30 h allargarà l’obertura fins a les 24 h per facilitar que els estudiants que ho necessitin disposin d’un espai adequat a les seves necessitats.

Durant aquest temps i en aquests horaris, l’equipament romandrà obert fent les funcions d’aula d’estudi, cobrint les necessitats dels estudiants per facilitar el seu estudi i habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi. D’altra banda, i amb l’objectiu de reforçar l’oferta d’espais de la BCT i, alhora, garantir zones d’estudi durant aquest període, també s’obriran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC (c/ de Colom, 2). Aquests espais obriran els diumenges des de les 10 h fins a la mitjanit de forma ininterrompuda i durant 14 hores.

El calendari serà el mateix que el de la BCT, del 21 de maig i fins al 22 de juny. Els calendaris i horaris d’obertura d’ambdós espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens determinades pels centres universitaris i de l’anàlisi conjunta de l’ús de la Biblioteca del Campus Terrassa - UPC i de la BCT durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries.

A més, i a partir del 4 de juny, la Biblioteca del Campus Terrassa - UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 22 h. En aquest cas, per accedir-hi caldrà presentar el carnet universitari.