Terrassa

“Hem d'evitar que es tornin a produir bloquejos i que guanyi la dreta"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet, Pedro Sánchez, Miquel Iceta i Jaume Collboni participen en un acte amb un miler de persones a Barcelona.

La cap de llista del PSC a les eleccions generals i presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha indicat avui que “estem de revival però amb més il·lusió i força que mai perquè Pedro Sánchez sigui president del Govern, per fer que el socialisme guanyi a Espanya i que els socialistes tornem a ser primera força a Catalunya”. “El que hem vist és que amb guanyar no n'hi ha prou, el que volem és formar un govern, i per això necessitem més vots i més escons. Hem d'evitar que es tornin a produir bloquejos i que guanyi la dreta, i per això hem de vèncer l'abstenció i aconseguir la concentració del vot”, ha afegit.

Batet ho ha dit en un acte polític a Barcelona juntament amb el president del Govern d'Espanya i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

Pedro Sánchez ha considerat que “ara que s’ha fet evident el naufragi de l'independentisme i el dolor que ha causat, ara és més necessari que mai reafirmar el perquè existim i el nostre compromís i conviccions: existim per reconstruir ponts. Per això és molt important que el proper 10 de novembre no faltem a les urnes”.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat avui que “el 10 de novembre podem tornar a fer del PSC el primer partit de Catalunya. Diguem-ho clar: Pedro Sánchez és el president que Espanya i Catalunya necessiten. Volem fer front a una economia que s'està refredant. Pedro és es la garantia que els costos de la crisi no recauran en els sectors més desafavorits. Volem guanyar per preservar l'autogovern de Catalunya, que està en risc perquè els independentistes ens van portar al precipici”.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que “hem de rematar la feina. tindran dues tasses de socialisme el 10 de novembre. Aquestes eleccions van de convivència, de confrontar el nostre projecte d'unitat, fraternitat i respecte a les lleis democràtiques, amb el dels que ens volen dividir”.