Terrassa

Eva Candela nova secretària d’Habitatge del PSC

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

La regidora terrassenca formarà part de la Comissió Executiva dels socialistes que encapçala Salvador Illa

Eva Candela
Eva Candela

La regidora a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, ha estat escollida com a nova secretària d’Habitatge del PSC. L’elecció s’ha dut a terme durant el Congrés extraordinari que els socialistes han celebrat aquest cap de setmana i que ha ratificat a Salvador Illa com a nou Primer Secretari del partit.

 

Candela, que a banda de ser regidora a l’oposició a Terrassa també és diputada al Parlament de Catalunya, entrarà d’aquesta manera a la Comissió Executiva dels socialistes i serà la responsable en matèria d’habitatge del partit. La terrassenca s’ha mostrat agraïda per la confiança que ha dipositat en ella Salvador Illa i ha expressat la seva il·lusió per treballar de valent a favor del dret a l’habitatge des del primer partit de Catalunya.

 

La nova direcció del PSC compta, també, amb Miquel Iceta com a President i José Luis Jimeno com a Secretari d’Organització. Tanmateix, les membres de la Federació del Vallès Oest, Ana María Martínez i Elena Vila, seran les responsables de Comerç i Esports, respectivament, de la nova Comissió Executiva del PSC.