Terrassa

El Subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona visita el barri de Can Palet

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Carlos Prieto, acompanyat de representants del PSC terrassenc, s’ha reunit amb representants d’entitats del barri

Ahir el Subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona, Carlos Prieto, va visitar Terrassa per reunir-se amb entitats al Centre Cívic Alcalde Morera, al barri de Can Palet. Prieto, que va estar acompanyat pel Primer Secretari del PSC de Terrassa, Alfredo Vega; per la diputada al Parlament de Catalunya, Eva Candela; i pel regidor a l’Ajuntament de Terrassa i Secretari d’Organització, Javier García, es va reunir amb representats de l’Associació de Veïns/es, l’Associació de la Gent Gran del barri, i representants de la comunitat musulmana.

 

La trobada va servir per a que el Subdelegat del Govern conegués la ciutat i pogués compartir impressions sobre les grans qüestions que afecten al conjunt de la ciutadania, com són els fons europeus de reconstrucció Next Generation, el procés de vacunació contra la COVID19, o alguns temes d’extranjeria. Prieto també va poder saludar molts veïns i veïnes del barri de Can Palet que es van apropar per conèixer-lo.

 

Alfredo Vega va agrair la visita a Terrassa del Subdelegat del Govern i va destacar la importància de mantenir connectada la ciutat amb la resta d’administracions i institucions de Catalunya, Espanya i Europa, «fet que a dia d’avui a la nostra ciutat només podem garantir els socialistes».