Terrassa

El PSC visita els veïns afectats pels canvis de mobilitat a Can Boada i Plaça Lluís Companys

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes demanaran al Govern Municipal que rectifiqui la ubicació dels nous contenidors

El PSC va visitar el passat dimarts 23 de març una representació dels veïns/es afectats pels canvis en la mobilitat que l’Ajuntament ha dut a terme als barris de Can Boada i Pl. Lluís Companys. La delegació socialista, formada pels regidors Alfredo Vega, Marc Armengol i Javi García, es va reunir amb els veïns per conèixer de primera mà els greuges en la mobilitat provocats per la posada en marxa dels nous contenidors als barris.

 

Els veïns, entre els quals hi eren els presidents i membres de les associacions de veïns/es d’ambdós barris, van plantejar als socialistes que la instal·lació dels nous contenidors ha revolucionat la mobilitat als barris, ocasionant canvis de direcció en molts carrers i provocant també inseguretat per la falta de visibilitat en algunes cruïlles. Els nous contenidors, de càrrega lateral, només poden ser recollits per la banda dreta del camió, qüestió que ha motivat els canvis en la direcció d’alguns carrers.

 

El PSC considera que aquestes modificacions provoquen inseguretat vial en aquests barris, a més d’un augment del trànsit de pas, fet que ocasionarà més contaminació en carrers estrets. Per aquest motiu, els socialistes traslladaran les queixes al Govern Municipal, en el marc del Consell d’Administració d’Eco-Equip i en el Ple Municipal, i plantejaran estudiar la possibilitat de comprar un camió de càrrega lateral esquerra, per tal de donar solució a aquesta situació que s’està produint en aquests dos barris però que també pot afectar a altres indrets de la ciutat quan es posi en marxa, en els propers mesos, la cinquena línia de recollida lateral.