Terrassa

El PSC Terrassa, preparat per afrontar la nova etapa a la ciutat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els membres de la candidatura s’han reunit aquest matí i han mostrat el seu recolzament a Vega

Aquest matí, la gran majoria dels membres de la llista electoral del PSC de Terrassa a les eleccions municipals del 2015 s’han reunit al Parc de les Nacions Unides per mostrar el seu suport a Alfredo Vega i demanar que aquest sigui investit alcalde al proper ple municipal.

La candidatura considera que és el PSC, com a partit més votat a les eleccions municipals, la formació que ha de liderar el govern de la ciutat. Creuen que en aquests moments tan difícils per a Terrassa, la figura d’Alfredo Vega és la millor possible per encapçalar la resolució d’aquesta situació, i argumenten que la seva capacitat de consens així com el seu tarannà dialogant és el que necessita ara mateix la ciutat de Terrassa.

A la trobada han participat gairebé la totalitat dels membres de la llista electoral, molts dels quals no entraran com a regidors però sí han volgut traslladar una imatge d’unitat i recolzament per a qui creuen que ha de ser el proper alcalde de Terrassa.

Una vegada els cinc regidors que han anunciat que deixarien la seva acta materialitzin la seva renúncia a la Secretaria de l’Ajuntament, es cobriran les vacants produïdes. El PSC està preparat per assumir aquestes substitucions en qualsevol moment.