Terrassa

El PSC qüestiona l’ampliació de l’estructura de l’Ajuntament en plena crisi econòmica.

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

L’Alcalde ha anunciat la creació d’una nova àrea per Estructura Territorial i Atenció Ciutadana, i d’aquesta manera ja en són 9 les àrees municipals.

Alfredo Vega
Alfredo Vega

El Grup Municipal Socialista ha criticat la remodelació de l’estructura directiva de l’Ajuntament, mitjançant la qual l’Alcalde ha anunciat la creació d’una nova àrea per Estructura Territorial i Atenció Ciutadana. Aquesta nova àrea respon a la divisió en dos de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert. Per al President del Grup Socialista a l’Ajuntament, Alfredo Vega: «Aquesta ampliació de l’estructura municipal està totalment injustificada. Crear una nova àrea en un moment de crisi econòmica com el que estem actualment és una falta de respecte a la ciutadania. A més, aquesta decisió no respon a cap criteri d’eficiència en la gestió del servei.»

 

La nova àrea tindrà adscrits els serveis d’estructura territorial, atenció ciutadana, districtes, equipaments cívics i planificació i desplegament territorial, i cartografia i població, motiu pel qual els socialistes consideren del tot desproporcionat assignar tota l’estructura de personal i econòmica que implica una nova àrea per a aquests serveis. «Aquesta ampliació se suma a una estructura ja sobredimensionada. Ballart va crear dues noves àrees a l’inici del mandat, i ara crea una tercera. Mentre al govern anterior teníem 6, el govern de TxT i ERC compta amb 9 àrees. És una despesa econòmica totalment injustificada», afirma Vega.