Terrassa

El PSC presenta propostes en matèria de mobilitat al Govern municipal

  • Grup Municipal Socialista de Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Terrassa ha presentat aquesta tarda una sèrie de propostes en matèria de mobilitat al Govern municipal.

Les accions s'emmarquen en el pla de desconfinament i tenen com a objectiu evitar aglomeracions davant la possibilitat de sortir al carrer en diverses franges horàries.  

El PSC proposa que l'Ajuntament recomani a la ciutadania que en carrers estrets es circuli sempre que sigui possible per la vorera de la dreta. Tanmateix, i allà on es pugi, els socialistes demanen eixamplar voreres per a vianants ocupant part de la calçada o algun dels carrils destinats a la circulació de vehicles.

A les vies principals de passeig, com són el Parc de Vallparadís, la Rambla Francesc Macià, la illa peatonal del centre, etc... senyalitzar al paviment els carrils de circulació per als vianants, per tal d’evitar el contacte físic entre vianants i garantir que es respecti la distància de seguretat. Senyalitzar els dos sentits de la circulació als passos de vianants de les principals avingudes de la ciutat, així com totes aquelles mesures que facilitin el passeig o desplaçament a peu segur per la ciutat són altres mesures que proposa el PSC.

El regidor i portaveu socialista, Marc Armengol, ha afirmat que «davant la nova realitat en la que una gran quantitat de gent surt al carrer en unes franges horàries molt determinades cal aplicar mesures per tal de reduir el risc de contacte físic entre vianants i assegurar el respecte a les distàncies de seguretat».