Terrassa

El PSC demana al Govern Municipal que valori la petició de recolzament de la UME

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa ha demanat al Govern Municipal que valori la necessitat de demanar ajuda a altres administracions, com pot ser la Unitat Militar d’Emergències (UME) per al recolzament de les tasques de desinfecció.

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa ha demanat al Govern Municipal que valori la necessitat de demanar ajuda a altres administracions, com pot ser la Unitat Militar d’Emergències (UME) per al recolzament de les tasques de desinfecció de determinats espais de la ciutat, tal com han fet els alcaldes i alcaldesses d’algunes ciutats de l’entorn de Terrassa, com són Sabadell, Rubí, Badalona i L’Hospitalet de Llobregat.

Segons el President del Grup Socialista, Alfredo Vega: “En aquests moments de crisi sanitària Terrassa no es pot permetre prescindir de qualsevol ajuda possible que repercuteixi de forma positiva a la nostra ciutat”. En aquest sentit, Vega ha anunciat que: “Per aquest motiu hem demanat al Govern municipal de Terrassa que valori i estudiï la necessitat de demanar el recolzament de la UME en aquestes tasques tan importants com són les de desinfecció dels espais més concorreguts de la ciutat”. El PSC demana la valoració de la petició d’ajuda de la UME com a complement a l’esforç que estan fent els diferents serveis públics (sanitaris, assistencials, neteja, voluntariat, etc.).

 

Alfredo Vega ha volgut mostrar el seu suport i agraïment a l’esforç del Govern d’Espanya en la lluita contra la pandèmia i l’enviament de recursos a Catalunya, com és la UME. “Terrassa, com a tercera ciutat de Catalunya que som, s’ha de beneficiar de les eines que ens dóna el Govern espanyol”, ha manifestat Vega. El PSC ha reiterat la seva voluntat de col·laboració amb el Govern municipal i la seva posada a disposició per al que des de l’equip de govern es consideri, així com el recolzament a les mesures que des de l’Ajuntament s’estan duent a terme.

 

“Malgrat la difícil situació que estem vivint, estic convençut que tots junts resistirem i superarem la crisi. Terrassa ha demostrat en nombroses ocasions ser una ciutat solidària i que no deixa ningú enrere, i un altre cop ho estem comprovant”, ha conclòs Alfredo Vega, qui ha volgut dedicar unes paraules “d’agraïment sincer i profund” al personal del sector sanitari (metges/esses, infermers/es, personal de neteja, etc.), a les entitats que estan lluitant contra la pandèmia al peu del carrer, com és Creu Roja, i a totes les persones que han manifestat la seva predisposició a exercir tasques de voluntariat en aquests moments.