Terrassa

El Govern Municipal exposarà a la ciutadania les seves actuacions en un cicle d'audiències públiques

  • Actualitzat:
  • Creat:

Les audiències públiques constitueixen un espai de participació i debat per a la ciutadania que vol implicar-se més activament en la ciutat, i estan regulades pel reglament de participació ciutadana.

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Terrassa oferirà durant el proper mes d'octubre un cicle d'audiències públiques per exposar a la ciutadania les accions de govern més rellevants i atendre les seves preguntes o peticions. Les audiències públiques constitueixen un espai de participació i debat per a la ciutadania que vol implicar-se més activament en la ciutat, i estan regulades pel reglament de participació ciutadana.

El calendari de les sessions serà el següent:

 

11 d'octubre

Audiència Pública - Alfredo Vega López i Amadeu Aguado i Moreno

Lloc:Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany (Avinguda ďÀngel Sallent, 55)

 

 

16 d'octubre

Audiència Pública - Eva Candela López

Lloc: Teatre Principal de Terrassa (Plaça de Maragall, 2)

 

 

18 d'octubre

Audiència Pública - Marc Armengol i Puig

Lloc: Centre Civic Avel·lí Estrenjer (Plaça Cultura, 5, 08225).

 

 

221  d'octubre

Audiència Pública - Manuel Giménez Guardia

Lloc: Edifici Vapor Gran (C/Telers, 5, 2a planta)

 

 

30 d'octubre

Audiència Pública - Gracia García Matute

Lloc: Centre Cívic Montserrat Roig (Av. de Barcelona, 180, 08222).

 

Totes les sessions tindran lloc amb el mateix horari, de 18.30 a 20.30 h, en espais accessibles a persones amb mobilitat reduïda i comptaran amb intèrpret de llengua de signes catalana a demanda (cal fer la sol·licitud fins a dos dies abans de l'acte a qualitatdemocratica@terrassa.cat o al telèfon 937397000 Ext. 7854).

 

L'assistència i participació a les sessions és oberta a tota la ciutadania, amb inscripció prèvia a https://www.terrassa.cat/audiencies-publiques. Des d'aquesta pàgina es pot accedir a un formulari d'inscripció on s'ha de fer constar el nom i el correu electrònic, indicar a quina sessió o sessions es vol assistir i consignar les preguntes que es vulguin fer al membres del Govern.