Terrassa

Conferència sobre la Covid-19 al PSC de Terrassa

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

El doctor en neuropediatria Ramon Vidal va celebrar dimecres una conferència sobre la lluita de la pandèmia a la seu dels socialistes de Terrassa.

Dintre dels cicles de conferències que els socialistes egarencs estan realitzant, la comissió de salut del PSC de Terrassa va organitzar dimecres un acte obert a tota la ciutadania per poder conèixer en boca d'un expert totes les claus de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i com des del món científic i mèdic estan lluitant per poder frena-la i tornar a la normalitat al més aviat possible.

Ramon Vidal, doctor en neuropediatria, va realitzar un relat històric de les diferents pandèmies que ha viscut la humanitat. "La Covid no és la primera pandèmia que patim els éssers humans" va remarcar el doctor per a tranquil·litzar a totes les persones que van voler assistir presencialment a la seu dels socialistes o a través dels seus canals de xarxes socials on es va transmetre en directe podent interactuar amb preguntes.

 

Vidal considera que «Malgrat tantes dificultats, és sorprenent i espectacular l'enorme treball i progressos obtinguts per part del món científic. Però també sorprèn un cert grau d'immaduresa per part d'alguns governants d'alguns llocs del món, lluny del nostre país». El doctor creu que estem davant d’un problema mundial, «i la mostra són els pobres acords aconseguits a la darrera reunió del G-20 a Roma».

 

El doctor Vidal va resoldre tots els dubtes vers la COVID-19 i la lluita científica que s'està realitzant i va posar èmfasi en la importància de vacunar als nens d’entre 5 i 11 anys, ja que «els beneficis superen sobradament els inconvenients». L'acte, que va ser presentat i moderat per la responsable de salut del PSC de Terrassa, Elisabeth Herrera, va comptar amb una sala plena d’assistents i es van garantir totes les mesures de seguretat.