Terrassa

Alfredo Vega és reelegit Primer Secretari del PSC Terrassa amb el suport del 97% de la militànc

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes van celebrar dissabte una assemblea extraordinària en la que també van aprovar l’informe de gestió de la direcció sortint i van escollir els nous consellers de la federació del PSC Vallès Oest

L’assemblea del PSC de Terrassa va recolzar per una gran majoria (97% dels vots) la candidatura encapçalada per Alfredo Vega per a l’elecció de nova Comissió Executiva. 129 militants dels 133 que van participar a la votació van donar suport al líder socialista, qui prèviament va presentar el seu projecte al conjunt de la militància en una reunió virtual de l’Assemblea. La votació, que va ser presencial i secreta a la seu del partit durant tota la jornada de dissabte, va deixar un clar resultat: victòria aclaparadora d’Alfredo Vega, després que l’altra candidatura que es va presentar fos retirada en el darrer moment.

 

D’aquesta manera els socialistes egarencs tanquen el procés de renovació dels òrgans de direcció de l’agrupació i Vega continuarà com a Primer Secretari els propers 4 anys recolzat per la immensa majoria de la militància del partit. Vega va apel·lar a la unitat del partit per encarar els propers anys amb la força i la determinació que el moment requereix. L’històric dirigent Josep Casajuna continuarà com a President de l’agrupació; el regidor Javi García com a Secretari d’Organització i Finances; i la professora d’economia a la Universitat Autonòma de Barcelona, Carlota Menéndez, serà la nova Viceprimera Secretària.

 

L’assemblea també va aprovar l’Informe de gestió de la Comissió Executiva sortint amb el 78% dels vots favorables, i va escollir un total de 18 representants de Terrassa al Consell de Federació del Vallès Oest.

 

La resta de persones que formen la nova Comissió Executiva del PSC de Terrassa són: Elisabeth Herrera, responsable de l’àrea de Drets, Equitat, Justícia Social i LGTBI; Eloi Guerrero de l’àrea de Transició Ecològica i Tecnologia de l’Economia; África Serena secretària de Salut i Cohesió Social; Carlos Lázaro secretari d’Edudació; Moustapha El Kanfoudi de Ciutadania; Nuri Escudé de Cultura; Laura Font de Feminisme; Isabel Zarza de Pensions i Gent Gran; Fran Campos d’Esports; Josefina Merino de Política Municipal i Districtes; Rosa Hervás com adjunta a Districtes; Josep Portero secretari d’Acció Electoral; Jordi Rueda de Sectorials, Debat i Formació; Samuel Martínez de Comunicació i xarxes; Víctor Pérez d’Acció Política; Rafael Morante de Medi Ambient i ODS; Marc Armengol com a Infraestructures i Territori; Joan Rodríguez de Seguretat i Convivència; Alba Soldevilla secretària d’Economia, Treball i FP; i Juan Antonio Gallardo com a responsable d’Universitats.