Terrassa

El PSC de Terrassa celebra un acte d’homenatge per al Dia Europeu en record de les Víctimes de

  • PSC Terrassa
  • Actualitzat:
  • Creat:

L’agrupació socialista local ha celebrat un breu homenatge i un minut de silenci davant el monument que hi ha instal·lat en el Parc de Vallparadís.

L’agrupació local del PSC a Terrassa ha dut a terme aquest dimecres un acte d’homenatge a les víctimes pel terrorisme, en el marc del Dia Europeu en record de les Víctimes de Terrorisme, una iniciativa del Parlament Europeu després dels atemptats a Madrid l’any 2004.

La proclamació d’aquest dia va ser una de les primeres reaccions internacionals després dels atemptats a l’estació d’Atocha en què van morir 191 persones i prop de 1.700 van resultar ferides de diversa consideració. L’objectiu és recordar cada any el suport a les víctimes i les seves famílies enfortint els seus drets i assegurant-se que s’escoltin les seves veus.

Des de fa dos anys amb l’entrada al Govern per part de l’equip de l’Alfredo Vega, s’ha anat realitzant aquest homenatge a les víctimes, visibilitzant aquest dur record de la història recent d’Espanya.

En aquest any però, l’actual equip de govern no ha realitzat cap acte ni cap comunicat institucional, és per això que l’agrupació local desl socialistes a Terrassa ha volgut retre un homenatge i un record a les víctimes.

El primer secretari dels socialistes a la ciutat, Alfredo Vega, ha estat l’encarregat de dipositar un ram de flors i ha adreçat unes paraules als assistents, tot seguit han realitzat un minut de silenci.


 

Fitxers adjunts: